Verkkovalmennus

TERVETULOA MUKAAN LIIKUNNAN VERKKOVALMENNUKSEEN

Pyhäjärven liikuntapalvelut käynnistää kuntalaisten maksuttoman verkkovalmennuksen. Tavoitteenamme on motivoida kaikki kuntalaiset kohottamaan/ylläpitämään omaa lihaskuntoa kotoa käsin. Ilmoittatumisen yhteydessä voit valita ikää ja omaa kuntoasi vastaavan kuntoiluryhmän, olitpa sitten aloittelija, peruskuntoilija tai aktiiviliikkuja. Itse harjoittelu tapahtuu mobiililaitteeseen ladattavan SYKE Tribe -harjoittelusovelluksen johdolla. Saat käyttöösi sähköiset harjoitteluohjelmat, joissa kaikki liikkeet ovat havainnoillistettu kuvin ja videoin. Tästä lähtien voit harjoitella missä ja milloin tahansa. Käytössäsi on oma personal trainer, joka ohjaa sinua harjoittelussa ja tekee päivitykset ohjelmiin. Päästäksesi mukaan liikunnan verkkovalmennukseen tarvitset älypuhelimen tai tabletin sekä sähköpostiosoitteen. Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMISOHJEET

1. Ilmoittaudu mukaan Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle

2. Lähetämme sähköpostiisi 1-2 vrk:n sisällä rekisteröitymislomakkeen SYKE Tribeen. Mikäli et saa kutsua sähköpostiin ota yhteyttä.

3. Lataa mobiililaitteeseen (puhelin, tabletti) maksuton SYKE Tribe -sovellus. Latausohjeet

4. Avaa mobiililaitteesta SYKE Tribe, kirjaudu sisään tunnuksillasi ja aloita harjoittelu. SYKE Triben käyttöohjeet ja Markon opasvideo

Mikäli ongelmia tai kysyttävää ilmenee, autan sinua mielelläni.

Mukavia treenihetkiä toivotellen

Marko Pehkonen

vapaa-ajanohjaaja/personal trainer
Pyhäjärven kaupunki/liikuntapalvelut
marko.pehkonenatpyhajarvi.fi (marko[dot]pehkonen[at]pyhajarvi[dot]fi)
044-445 7640