Työllisyyspalvelut

Pyhäjärven työllisyyspalvelujen toiminta on Pyhäjärven kaupungin tarjoamaa maksutonta, luottamuksellista ja yksilöllistä ohjaus- ja neuvontapalvelua niin pyhäjärvisille työnhakijoille kuin lähialueen yrityksille ja yhdistyksille. Toiminnan tarkoituksena on löytää työnhakijoille sopivia palvelu- ja työllistymispolkuja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Pyhäjärven työllisyyspalvelut pyrkii auttamaan työttömäksi jääneitä henkilöitä mm. työpaikan löytämisessä, asiakkaalle sopivan työllistymistä edistävän palvelun saamisessa tai työ- ja toimintakyvyn selvittelyssä. Työllisyydenhoito kohdistuu erityisesti pitkään työttömänä olleisiin kuntalaisiin ja nuoriin työttömiin, ja sen avulla pyritään löytämään työttömille kuntalaisille polkuja avoimille työmarkkinoille.

Työnhakija:

Etsitkö töitä tai suunnitteletko kouluttautumista? Kaipaatko apua työnhakuun, koulutusvaihtoehtojen pohtimiseen tai tarvitsetko apua paperiasioissa? Mietitkö mitä tarkoittaa esim. kuntouttava työtoiminta, työkokeilu, palkkatuki ja voisiko niistä olla sinulle hyötyä? Näkisitkö tarvetta työ- ja toimintakyvyn selvitykselle?

Työnantaja:

Tarvitsetko uutta työvoimaa? Haluatko saada tietoa eri tukimuodoista työllistämiseen liittyen esim. palkkatuki, Pyhäjärvi-lisä, oppisopimus, nuorten kesätyöllistäminen tai olisiko sinulla tarjota työkokeilupaikkaa?