Lasten uimakoulut

Hei, meillä polskitaan taas!

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi hiihtolomaviikon uimakouluryhmiin (4.-8.3.2024). Ryhmät kokoontuvat maanantaista perjantaihin samaan kellon aikaan. Suuren suosion vuoksi etusijalla ovat paikkakuntamme omat lapset, mutta mahdollisiin vapaisiin paikkoihin otetaan tietysti myös lapsia naapurikunnista. Uimaopettajana altaassa toimii Jyrki Eksymä. Ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen taitotason mukaan. Katso siis ryhmäkuvaukset alapuolelta ja ilmoittaudu mukaan. Annamme tarvittaessa vinkkejä uimakouluryhmiin liittyen, 044-445 7713. Nähdään altaalla! 

Ilmoittaudu uimakouluryhmiin TÄSTÄ

Uimakouluryhmät (4.-8.3.2024)

Huom. ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen taitotason mukaan.

Klo 10.00 Kultakalat (5-6 -vuotiaat) ”En uskalla vielä sukeltaa”

Kultakalojen ryhmä on suunnattu kaikille 5-6 -vuotiaille lapsille, jotka eivät uskalla vielä sukeltaa. Harjoittelemme uinnin alkeita, kuten veteen totuttelua, kastautumista, liukua ja puhalluksia/sukelluksia. Opetusaltaana on lasten allas.

Klo 11.00 Mustekalat (5-6 -vuotiaat) ”Osaan liukua ja sukeltaa pinnan alle”

Mustekalojen ryhmä on suunnattu kaikille 5-6-vuotiaille lapsille, jotka uskaltavat jo sukeltaa. Uimakoulussa kertaamme aikaisemmin opittuja taitoja, kuten sukelluksia, liukua ja potkua. Tämän lisäksi aloitamme alkeisuintien (myyräuinti, alkeisselkäuinti) harjoittelun. Opetusaltaana on lasten allas.

Klo 12.00 Haikalat (7-9 -vuotiaat) ”Osaan uida 5-10 metriä alkeisuintityylillä”

Haikalojen ryhmä on suunnattu kaikille 7-9-vuotiaille lapsille, joilla on jo alkeisuimataito. Uimakoulussa kertaamme alkeisuinnit ja tutustumme uusiin uintitekniikoihin, kuten krooliuintiin ja selkäkrooliin. Opetusaltaana on lasten allas ja kuntoallas.