Pyhäjärven Callio

                               Pyhäjärven CALLIO logo
 

Pyhäjärven Callio on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen, monialainen toimintaympäristö. Se tarjoaa monipuolisia menestymisen mahdollisuuksia sekä uusille innovatiivisille hankkeille että vakiintuneille, uusia toimintatapoja tavoitteleville yrityksille, samoin kuin koulutus-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnalle.

Pyhäjärven Callio sijoittuu 1 445 metriä maan pinnan alapuolelle ulottuvaan Pyhäsalmen kaivokseen sekä sitä ympäröiville maa-alueille. Pyhäjärven Callion tilat ovat syvimpiä tunnettuja paikkoja Euroopassa.

Kaivostoiminnan loppuessa Pyhäjärven Callio tarjoaa yrityksille ainutlaatuiset, kriittisimmilläkin globaaleilla mittareilla arvioiden vakaat ja turvalliset puitteet menestyksekkään liiketoiminnan aloittamiseen tai laajentamiseen. Toimintaympäristön ainutlaatuisuus antaa sinne sijoittuville yrityksille arvokkaan kilpailuedun.

Koulutus-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnalle Pyhäjärven Callio tarjoaa maanalaisen laboratorio- ja testiympäristön, jollaista ei muualla ole. Itse asiassa Pyhäjärven Callion infrastruktuuria on käytetty monimuotoiseen tutkimustoimintaan jo vuosikymmenten ajan. Tilat antavat mahdollisuuden myös laajamittaisille koejärjestelyille.

Yhteystiedot
Pyhäsalmen Kvanttikiinteistöt Oy
Ollintie 26
86800 Pyhäsalmi
 
Kehitysjohtaja
Sakari Nokela
p. 040 180 9511
sakari.nokela(at)pyhajarvi.fi
https://callio.info/
 
Seuraa meitä:
Facebook logoTwitter logoLinkedin logoYoutube logo