Olet täällä

Uimahalli

Pyhäjärven uimahalli ja kaikki kaupungin liikuntatilat avautuvat asiakkaille maanantaina 10.1. 2022. Päätös perustuu Pohjois-Suomen aluehallintoviraston 8.1. tekemään päätökseen, jolla kumottiin liikuntatilojen sulku. Pyhäjärven kaupunki jatkaa koronapassin käyttöä uimahallissa ja omissa ohjatuissa liikuntaryhmissä. Otathan liikuntapaikalle tullessasi valmiiksi esille kuvallisen henkilöllisyystodistuksen sekä EU:n virallisen koronatodistuksen. Koronapassi ei koske alle 16-vuotiaita. Tervetuloa uimaan!
Pyhäjärven uimahalli tarjoaa asiakkailleen monipuoliset vesiliikunnan palvelut. Puku- ja pesutilaremontin johdosta käytössäsi ovat uudenaikaiset ja esteettömät ratkaisut. Allastilasta löytyy iso allas, joka on pituudeltaan 25 metriä ja syvyydeltään 2 metriä. Altaassa on yhteensä 4 uimarataa, 2 pohjaporetta sekä 1 niskahierontasuihku. Uutena käytössänne on virtuaalivesijumppari. Lapsiperheitä palvelee lasten allas, jossa veden lämpötila on noin +28 astetta. Uimahallin alakerrassa sijaitsee kuntosali.
Koronapassi käyttöön tiistaina 7.12.2021 alkaen.
Pyhäjärven kaupungin liikuntapalvelut ottaa koronapassin käyttöön tiistaina 7.12.2021 alkaen uimahallissa ja liikunnan ohjausryhmissä.Tarkistamme asiakaspalvelupisteellä/ryhmään saapuessa kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailta koronapassin sekä henkilöllisyyden. Henkilöllisyystodistukseksi kelpaavat passi, kuvallinen henkilökortti tai ajokortti. Alle 18-vuotiaat voivat todistaa henkilöllisyytensä Kela-kortilla tai vanhempien antamalla luotettavalla vakuutuksella iästä.Kuntosalikävijöiltä emme edellytä koronapassia, vaan noudatamme 10 henkilön kokoontumisrajoitusta.
Koronapassin edellytyksenä on:
* Täysi rokotesarja (2 rokotetta)
* 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos
* Sairastumistodistus alle 6 kuukautta (180 vrk) sitten sairastetusta koronataudista.
* Sairastettu koronatauti + 1 rokotus.
Koronapassin saat noudettua:
1. Lataamalla omakannasta https://www.kanta.fi/koronatodistus tai
2. Terveyskeskuksesta
Toivomme kaikilta malttia sillä, tarkistuspisteellä saattaa olla ajoittain ruuhkaa. Nopeutat asiointia ottamalla koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen valmiiksi esille saapuessasi paikalle, kiitos.
Muistathan lisäksi noudattaa yhteisiä sääntöjämme:
1. Tullaan liikkumaan ainoastaan 100 % terveenä!
2. Aula/pukutiloissa suositellaan käytettävän maskia/kasvosuojaa.
3. Käytetään tullessa ja lähtiessä käsidesiä.
4. Pidetään riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin.
Voimme ylpeinä toivottaa Sinut tervetulleeksi Vuoden Uimahalliin 2013.
”Pienen paikkakunnan aktiivinen toimija, joka järjestää monipuolista toimintaa.Erityisryhmät on huomioitu esimerkillisesti.”
 (Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto 2013)
 
Pyhäjärven uimahalli: vuoden uimahalli 2013
 
Nähdään altaalla!
 
Tiina Nieminen
asiakaspalvelu
 
Veera Pesonen
uimaopettaja/
uinninvalvoja
 
Juha Aho
uimaopettaja/
uinninvalvoja
 
Jyrki Eksymä
uimaopettaja/
uinninvalvonta
 
Marko Pehkonen
vastaava liikunnanohjaaja
 
Pyhäjärven uimahalli
Tunturitie 2 
86800 PYHÄSALMI 
p. 044 445 7713
 
Facebook logo