Olet täällä

Avoimet työpaikat

Haetaan projektipäällikköä Underground Rescue -hankkeeseen.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä edellytetään ratkaisukeskistä otetta ja yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.  Sinulla on jo käytännön kokemusta työturvallisuuden tai koulutusliiketoiminnan kehittämisestä ja alan toimijoista. Työssäsi tarvitset projektihallinnan osaamisen lisäksi priorisointi- ja päätöksentekokykyä. Arvostamme osaamista maanalaiseen työturvallisuuteen liittyvistä teknologioista, tietoja ja taitoja kaivosteollisuuden tai maanalaisen rakentamisen parista. Aiemmasta kokemuksesta uusien palvelukonseptien toteuttamisesta, työterveys- ja työturvallisuusstandardien parissa työskentelystä ja alan yhteistyöverkostoista on tässä tehtävässä selkeää etua.

Projektipäällikön tehtävissä työskentelet Underground Rescue -hankkeessa (EAKR), jossa tavoitteena on kehittää Pyhäsalmen kaivokseen ainutlaatuista maanalaista infrastruktuuria hyödyntävä työturvallisuuden koulutus-, harjoittelu-, kehittämis- ja innovaatioympäristö. Vastaat hankkeen työpakettien ja tehtävien etenemisestä, sisällön toteuttamisesta aikataulussa sekä tulosten raportoinnista ja viestinnästä hankkeen projektisuunnitelman, budjetin, laatutavoitteiden sekä rahoituspäätöksen mukaisesti. Hankkeen toimenpiteet toteutetaan pääosin ulkopuolelta ostettavien asiantuntijapalveluiden kautta. Hanke on saanut positiivisen rahoituspäätöksen 25.6.2019 ja hankkeen päätoteuttajana on Pyhäjärven kaupunki.

Odotamme, että sinulla on soveltuva teknisen ja/tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto esim. DI/KTM. Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeisesti pyrit aina työssäsi hyviin tuloksiin.

Etsimme aktiivista osaajaa joukkoomme määräaikaisesti ajalle 1.9.2019 – 31.12.2021. Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja ja yhteydenotot ohjelmajohtaja Sakari Nokela puh. 040-1809511. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 19.8.2019 klo 15:00 mennessä sähköisesti hallinto.kirjaamo@pyhajarvi.fi tai kirjallisesti osoitteeseen Pyhäjärven kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi, Ollintie 26, 86800 Pyhäsalmi. Sähköisiin ja kirjallisiin hakemuksiin viite ”UR Projektipäällikkö”.

Tutustu Pyhäjärven Callion uusiokäytön toimintaamme laajemmin osoitteessa www.callio.info.