Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Pyhäjärven kaupungin sivustoa ja on laadittu 17.2.2023.

Sivusto on muutettu saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi 17.2.2023. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Joki ICT Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Sivustolla olevat tiedostot ovat saavuttamatonta sisältöä. Sivustolla on vanhoja, ennen 31.8.2020 julkaistuja tiedostoja, joita ei tulla muuttamaan saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi. Sivustolla julkaistavat uudet tiedostot tullaan päivittämään saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi 23.9.2020 mennessä. Myös uudemmissa tiedostoissa on havaittu puutteita, joita tullaan korjaamaan toiminnan aikana. 

Jos jostain tiedostosta tarvitaan saavutettavuusvaatimusten mukainen tiedosto keskeneräisen asian hoitamiseen tai jos ne ovat asioinnin hoitamiseksi oleellisia, ottakaa yhteyttä palautelomakkeella ja pyytäkää tiedostosta saavutettavuusvaatimukset täyttävä tiedosto. 

Sivustolla on videoita, joista puuttuu tekstitykset. Tekstitykset lisäämään Pyhäjärven hallinnoimiin videoihin, kun siihen löydetään sopiva taloudellinen ja tekninen ratkaisu. 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä palautelomakkeella. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa