Olet täällä

Pyhäjärven liikuntapalvelujen ohjatut ryhmät

Liikuntapalveluiden kevään ryhmäliikuntatunnit ovat käynnissä. Katso tuntikuvaukset alapuolelta ja ilmoittaudu mukaan. Ryhmiin pääset mukaan ostamalla liikuntapalveluiden kausilipun (40,00 €/kevät). UUTENA verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Liikunta- ja kulttuuriedulla maksettaessa suoritus suoraan uimahalliin. Ikäihmiset liikkuvat ryhmissämme voimassa olevalla liikuntapassilla, toisen asteen opiskelijat maksutta. Kausimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjausryhmiin. Nähdään tunneilla! 

Ryhmäliikuntatunneille pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ. Huom. ikäihmiset voivat ilmoittautua myös puhelimitse 044-445 7640. 

 

MAANANTAISIN (9.1. alk.)

Kahvakuulatreeni klo 17.00-18.00, Keskuskoulun liikuntasali.

Kahvakuulatreeni on suunnattu sinulle, joka haluat hoitaa kuntoasi monipuolisesti kahvakuulan avulla. Tunnin päätteeksi treenaamme aina keskivartalon tehostetusti. Tähän ryhmään uskallat saapua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kuntoilutaustaa. Mukaasi tarvitset oman jumppapatjan. Kuulan saat käyttöösi paikan päältä. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kehonhuolto ja liikkuvuus klo 18.00-19.00, keskuskoulun liikuntasali.

Tunnilla yhdistyvät sekä dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusharjoitukset että passiivinen venyttely. Käymme lävitse koko kehon sen jokaisessa luonnollisessa liikesuunnassa kiertäen, taivuttaen, koukistaen ja ojentaen. Työskentelemme tunnilla pääosin lattialla. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

TIISTAISIN (10.1. alk.)

Voimakkaasti 1 klo 12.00-13.00, Uimahallin kuntosali

Voimakkaasti -ryhmä on ikäihmisten (65+) oma ohjattu kuntosalitunti, joka on suunnattu sekä aloitteleville että kokeneemmillekin harjoittelijoille. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluperiaatteella, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihasvoimaa. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki kehon lihasryhmät. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Vesitreeni klo 19.30-20.15, Uimahalli

Vesitreeni on mukavaa, tehokasta, helppoa ja kokonaisvaltaista harjoitteluja matalassa vedessä välineillä ja ilman. Vesitreeni sopii kaiken ikäisille vesiliikunnan ystäville. Ohjaajana Adeline Liehrman. 

KESKIVIIKKOISIN (11.1. alk.)

Virtuaalivesijumppa klo 13.00-13.45, Uimahalli
 
Virtuaalivesijumppa on tehokas tunti matalassa vedessä virtuaalisesti näytöltä ohjattuna. Tunti sopii kaikille vesiliikunnan ystäville. 
 
Teematreenit klo 19.00-20.00, Keskuskoulun liikuntasali.
 
Teematreenit on viikoittain vaihtuva lihaskuntotunti, jossa vuorottelevat Body pump -painotangot (11.1., 18.1., 25.1.), Tanssillinen treenitunti (1.2., 8.2., 22.2.), Core -keskivartaloharjoitus (1.3., 15.3., 22.3.), Tabata -kehonpainoharjoittelu (29.3., 5.4., 12.4.). Ohjaajana Veera Körkkö.
 
TORSTAISIN (12.1. alk.)

Voimakkaasti 2 klo 12.00-13.00 Uimahallin kuntosali.

Voimakkaasti -ryhmä on ikäihmisten (65+) oma ohjattu kuntosalitunti, joka on suunnattu sekä aloitteleville että kokeneemmillekin harjoittelijoille. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluperiaatteella, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihasvoimaa. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki kehon lihasryhmät. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kuntosalicircuit klo 17.15-18.15, Uimahallin kuntosali.

Kuntosalicircuit on ohjattu kiertoharjoitus kuntosalilla, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki lihasryhmät. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujille. Ohjaajana Marko Pehkonen.

PERJANTAISIN (13.1. alk.)

Liikuntaryhmä 60+ klo 15.00-16.00, Keskuskoulun liikuntasali.
 
Liikuntaryhmä 60+ on ikäihmisten oma hyvänolon lihaskuntoharjoitus. Mukaan jumpalle ovat tervetulleita kaikki 60-vuotta täyttäneet kuntalaiset kuntoon katsomatta. Käytämme harjoittelussa kahvakuulaa. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

 

Liikuntaterveisin
Marko Pehkonen
vapaa-ajanohjaaja
Pyhäjärven liikuntapalvelut
marko.pehkonen(at)pyhajarvi.fi / 044-445 7640