Olet täällä

Pyhäjärven liikuntapalvelujen ohjatut ryhmät

Työikäisten ryhmäliikunta on toistaiseksi tauolla. Ikäihmisten liikuntaryhmä 65+ kokoontuu jumppaamaan maanantaisin (17.1. alkaen) klo 17.00 & torstaisin (20.1. alkaen) klo 16.00 keskuskoulun liikuntasalissa. Uudet jumpparit ennakkoilmoittautuminen 044-445 7640/Marko.

PYHÄJÄRVEN LIIKUNTAPALVELUIDEN OHJAUSRYHMÄT (SYKSY 2021)

Pyhäjärven liikuntapalveluiden ryhmät on nyt julkaistu. Kaikissa ryhmissä on tyytyväisyystakuu eli voit käydä tutustumassa ryhmään yhden kerran veloituksetta. Vasta sen jälkeen teet päätöksen/suoritat kausimaksun. Ryhmiin pääset mukaan ostamalla kausilipun (40,00 €). Kausimaksulla pääset osallistumaan kaikkiin tarjoamiimme ohjausryhmiin. Alle 18-vuotiaat liikkuvat maksutta. Katso tuntikuvaukset alta ja ilmoittaudu mukaan 044-445 7640.

Koronapassi käyttöön tiistaina 7.12.2021 alkaen.

Pyhäjärven kaupungin liikuntapalvelut ottaa koronapassin käyttöön tiistaina 7.12.2021 alkaen uimahallissa ja liikunnan ohjausryhmissä.Tarkistamme asiakaspalvelupisteellä/ryhmään saapuessa kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailta koronapassin sekä henkilöllisyyden. Henkilöllisyystodistukseksi kelpaavat passi, kuvallinen henkilökortti tai ajokortti. Alle 18-vuotiaat voivat todistaa henkilöllisyytensä Kela-kortilla tai vanhempien antamalla luotettavalla vakuutuksella iästä.Kuntosalikävijöiltä emme edellytä koronapassia, vaan noudatamme 10 henkilön kokoontumisrajoitusta.

Koronapassin edellytyksenä on:
* Täysi rokotesarja (2 rokotetta)
* 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos
* Sairastumistodistus alle 6 kuukautta (180 vrk) sitten sairastetusta koronataudista.
* Sairastettu koronatauti + 1 rokotus.
 
Koronapassin saat noudettua:
1. Lataamalla omakannasta https://www.kanta.fi/koronatodistus tai
2. Terveyskeskuksesta
 
Toivomme kaikilta malttia sillä, tarkistuspisteellä saattaa olla ajoittain ruuhkaa. Nopeutat asiointia ottamalla koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen valmiiksi esille saapuessasi paikalle, kiitos.
 
Muistathan lisäksi noudattaa yhteisiä sääntöjämme:
1. Tullaan liikkumaan ainoastaan 100 % terveenä!
2. Aula/pukutiloissa suositellaan käytettävän maskia/kasvosuojaa.
3. Käytetään tullessa ja lähtiessä käsidesiä.
4. Pidetään riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin.

 

MAANANTAISIN

Kahvakuulatreeni     

Kahvakuulatreeni on suunnattu sinulle, joka haluat hoitaa kuntoasi monipuolisesti kahvakuulan avulla. Tunnin päätteeksi treenaamme aina keskivartalon tehostetusti. Tähän ryhmään uskallat saapua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kuntoilutaustaa. Mukaasi tarvitset oman jumppapatjan. Kuulan saat käyttöösi paikan päältä. Ohjaajana Marko Pehkonen.

TIISTAISIN 

Nuorten voimaharjoittelu

Kuntosali houkuttelee yhä usempia nuoria liikuntaharrastuksen pariin, mutta aika harva uskaltaa kysyä neuvoa, miten salilla olisi järkevä treenata, jotta halutut tavoitteet toteutuisivat. Jos tavoitteenasi on kasvattaa voimaa, muokata kehoa tai pelkästään kohottaa lihaskuntoa, näytän, miten se tehdään. Tämä treeniryhmä on suunnattu juuri sinulle, iältäsi alle 20-vuotias nuori, joka haluaa aloittaa kuntosaliharjoittelun. Alakouluikäisiä emme valitettavasti valitse vielä ryhmään. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kuntosalicircuit
 
Kuntosalicircuit on ohjattu kiertoharjoitus kuntosalilla, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki lihasryhmät. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujille. Ohjaajana Marko Pehkonen.

KESKIVIIKKOISIN

WorkOut -toiminnallinen harjoittelu

Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein. Ryhmäliikuntamuotona voidaan puhua tunnista, jonka sisältö on kehon kokonaisvaltaisesti haastavissa harjoitteissa. Lihaskunnon lisäksi tunti haastaa sinut erilaisiin tasapaino-, koordinaatio- ja motoriikkaharjoituksiin. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kehonhuolto ja liikkuvuus

Tunnilla yhdistyvät sekä dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusharjoitukset että passiivinen venyttely. Käymme lävitse koko kehon sen jokaisessa luonnollisessa liikesuunnassa kiertäen, taivuttaen, koukistaen ja ojentaen. Työskentelemme tunnilla pääosin lattialla. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

TORSTAISIN

Liikuntaryhmä 65+

Maanantaisin (17.1. alk.) klo 17.00-18.00                    keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1) 
Torstaisin (20.1. alk.) klo 16.00-17.00                          keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)      

Liikuntaryhmä 65+ on ikäihmisten oma hyvänolon lihaskuntoharjoitus. Mukaan jumpalle ovat tervetulleita kaikki 65-vuotta täyttäneet kuntalaiset kuntoon katsomatta. Käytämme harjoittelussa kahvakuulaa. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen

Salibandykerho (3-6 lk.)

Salibandykerho 3-6 luokan oppilaille alkaa jälleen. Kerhossa opetellaan lajitekniikkaa, tutustutaan salibandyn sääntöihin ja tietysti pelataan. Pakkaa mukaasi sisäkengät. Mikäli sinulla on oma maila ja suojalasit, voit napata myös ne mukaasi. Tarvittaessa saat välineet käyttöösi paikan päältä. Ohjaajana Jaakko Lehtimäki.

Harrastesalibandy

Harrastesalibandyryhmään ovat tervetulleita kaikki pallopelien ystävät yläkoululaisista ylöspäin. Vuorolle tarvitset omat sisäpelikengät ja mailan. Suosittelemme myös suojalasien käyttöä (tapaturman sattuessa emme vastaa silmävammoista. Tervetuloa mukaan pelailemaan.

PERJANTAISIN

Perhepelit 

Perhepelit on ratkiriemukas perheliikuntatuokio, jossa leikitään ja tutustutaan monipuolisesti eri pallopeleihin. Mukaan ovat tervetulleita esk-3 luokkalaiset lapset yhdessä huoltajan/huoltajien kanssa. Ohjaajana Marko Pehkonen.

 

Liikuntaterveisin
Marko Pehkonen
vastaava vapaa-ajanohjaaja
Pyhäjärven liikuntapalvelut
marko.pehkonen@pyhajarvi.fi / 044-445 7640.