Olet täällä

Pyhäjärven liikuntapalvelujen ohjatut ryhmät

Liikuntapalveluiden kesän ohjausryhmät jäävät tauolle to 23.6.2022. Heinä- ja elokuussa ei ohjattua toimintaa.

 

MAANANTAISIN

Kahvakuulatreeni

Kahvakuulatreeni on suunnattu sinulle, joka haluat hoitaa kuntoasi monipuolisesti kahvakuulan avulla. Tunnin päätteeksi treenaamme aina keskivartalon tehostetusti. Tähän ryhmään uskallat saapua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kuntoilutaustaa. Mukaasi tarvitset oman jumppapatjan. Kuulan saat käyttöösi paikan päältä. Ohjaajana Marko Pehkonen.

TIISTAISIN 

Nuorten voimaharjoittelu

Kuntosali houkuttelee yhä usempia nuoria liikuntaharrastuksen pariin, mutta aika harva uskaltaa kysyä neuvoa, miten salilla olisi järkevä treenata, jotta halutut tavoitteet toteutuisivat. Jos tavoitteenasi on kasvattaa voimaa, muokata kehoa tai pelkästään kohottaa lihaskuntoa, näytän, miten se tehdään. Tämä treeniryhmä on suunnattu juuri sinulle, iältäsi alle 20-vuotias nuori, joka haluaa aloittaa kuntosaliharjoittelun. Alakouluikäisiä emme valitettavasti valitse vielä ryhmään. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kuntosalicircuit

Kuntosalicircuit on ohjattu kiertoharjoitus kuntosalilla, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki lihasryhmät. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujille. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Vesitreeni

Vesitreeni on mukavaa, tehokasta, helppoa ja kokonaisvaltaista harjoitteluja vedessä välineillä ja ilman. Vesitreeni sopii kaiken ikäisille vesiliikunnan ystäville.

KESKIVIIKKOISIN

WorkOut -toiminnallinen harjoittelu 

Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein. Ryhmäliikuntamuotona voidaan puhua tunnista, jonka sisältö on kehon kokonaisvaltaisesti haastavissa harjoitteissa. Lihaskunnon lisäksi tunti haastaa sinut erilaisiin tasapaino-, koordinaatio- ja motoriikkaharjoituksiin. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kehonhuolto ja liikkuvuus 

Tunnilla yhdistyvät sekä dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusharjoitukset että passiivinen venyttely. Käymme lävitse koko kehon sen jokaisessa luonnollisessa liikesuunnassa kiertäen, taivuttaen, koukistaen ja ojentaen. Työskentelemme tunnilla pääosin lattialla. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

TORSTAISIN

Liikuntaryhmä 60+ 

Liikuntaryhmä 60+ on ikäihmisten oma hyvänolon lihaskuntoharjoitus. Mukaan jumpalle ovat tervetulleita kaikki 60-vuotta täyttäneet kuntalaiset kuntoon katsomatta. Käytämme harjoittelussa kahvakuulaa. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Salibandykerho 3-6 luokkalaisille 

Salibandykerho 3-6 luokan oppilaille alkaa jälleen. Kerhossa opetellaan lajitekniikkaa, tutustutaan salibandyn sääntöihin ja tietysti pelataan. Pakkaa mukaasi sisäkengät. Mikäli sinulla on oma maila ja suojalasit, voit napata myös ne mukaasi. Tarvittaessa saat välineet käyttöösi paikan päältä. Kevään viimeinen pelikerta to 26.5. Ohjaajana Jaakko Lehtimäki.

Harrastesalibandy 

Harrastesalibandy on nuorille ja aikuisille suunnattu avoin peliryhmä. Mukaan vuorolle tarvitset oman mailan, sisäpelikengät ja suojalasit (Pyhäjärven kaupunki ei vastaa silmävammoista, mikäli pelaaja ei käytä suojalaseja). Luvassa on sähäkkä pelitunti salibandyn merkeissä. Ohjaajana Juha Jämsä.

PERJANTAISIN

Lasten pihapelit ja leikit (5-6 -vuotiaat) 

Lasten pihapelit ja leikit on monipuolinen liikuntaleikkituokio perheen pienimmille. Ohjaajana tunnilla Marko Pehkonen.

Lasten pihapelit ja leikit (7-9 -vuotiaat) 

Lasten pihapelit ja leikit on monipuolinen liikuntaleikkituokio kouluikäisille lapsille. Ohjaajana tunnilla Marko Pehkonen.

Perheliikunta 

Perheliikunta on ratkiriemukas perheliikuntatuokio, jossa leikitään ja tutustutaan monipuolisesti eri pallopeleihin. Mukaan ovat tervetulleita esk-3 luokkalaiset lapset yhdessä huoltajan/huoltajien kanssa. Ohjaajana tunnilla Marko Pehkonen.

 

Liikuntaterveisin
Marko Pehkonen
vapaa-ajanohjaaja
Pyhäjärven liikuntapalvelut
marko.pehkonen@pyhajarvi.fi / 044-445 7640.