Pyhäjärven Callio

                                             Pyhäjärven CALLIO logo
 

PYHÄJÄRVEN CALLIO – MAANALAINEN MENESTYSTEKIJÄ

Pohjois-Pohjanmaalla Pyhäjärven kaupungissa sijaitseva Pyhäsalmen kaivos on syvimpiä tunnettuja paikkoja Euroopassa: se ulottuu 1 445 metriä maan pinnan alapuolelle. Alueelle on syntynyt uusi yritysalue Pyhäjärven Callio, maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen, monialainen toimintaympäristö. Yritysalue ja sitä ympäröivät maa-alueet tarjoavat monipuolisia menestymisen mahdollisuuksia sekä uusille innovatiivisille projekteille että vakiintuneille, uusia toimintatapoja tavoitteleville yrityksille, samoin kuin koulutus-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnalle. Onko sinun yrityksesi tässä joukossa mukana?

 

Kehitämme yhteistyökumppaniemme kanssa Pyhäsalmen kaivoksesta tulevaisuuden digitaalista testikaivosta, jolla voidaan vaikuttaa koko kaivosteollisuuden sähköistymiseen ja digitalisaatioon Suomessa ja myös kansainvälisesti. Tulevaisuudessa tarvitaan aitoja maanalaisia kaivostestiympäristöjä, jossa suunnitellaan toimintamalleja sekä kehitetään uusia testauspalveluita yhteistyössä yritysten kanssa ja joissa kaivosteollisuuden tuotteita ja teknologiaa tutkitaan, kehitetään ja testataan sekä aidossa että simuloidussa digitaalisissa kehitysympäristöissä.

 

Pyhäjärven Callion hallinnoimalle FutureMINE – tulevaisuuden digitaalinen testikaivos projektille vuosille 2023–2025 on myönnetty Euroopan unionin Next Generation EU -rahoitusta Suomen kestävän kasvun ohjelmasta. Business Finlandin myöntämän avustuksen määrä on 1.050.000 € projektin kokonaisbudjetti on 2.100.000 €.
 

FutureMINE video

 
Seuraa meitä:

 

Yhteystiedot

PYHÄJÄRVEN CALLIO
Ollintie 26
86800 Pyhäsalmi
Finland

CEO Henrik Kiviniemi
+358 44 445 7701
henrik.kiviniemi(at)pyhajarvi.fi

Kehitysjohtaja Sakari Nokela
+358 40 180 9511
sakari.nokela(at)pyhajarvi.fi

https://callio.info/fi/