Du är här

Callio

Pyhäjärven Callio on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen, monialainen liiketoimintaympäristö. Se tarjoaa monipuolisia menestymismahdollisuuksia sekä uusille innovatiivisille hankkeille että vakiintuneille yrityksille, jotka etsivät uusia tapoja liiketoimintaan, samoin kuin koulutukseen, tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Pyhäjärven Callio sijaitsee Pyhäsalmen kaivoksessa, joka sijaitsee 1445 metriä maan alla ympäröivän maa-alueen kanssa. Pyhäjärven Callion tilat ovat tunnetuimpia paikkoja Euroopassa.
Kaivostoiminnan lopettamisen myötä Pyhäjärven Callio tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen, jopa kriittisimmillä globaaleilla indikaattoreilla mitattuna, vakaan ja turvallisen kehyksen onnistuneen liiketoiminnan aloittamiseen tai laajentamiseen. Ainutlaatuinen liiketoimintaympäristö antaa siellä vakiinnuttaville yrityksille kelvollisen kilpailuedun.

Koulutukseen, tutkimukseen ja tuotekehitykseen Pyhäjärven Callio tarjoaa maanalaisen laboratorion ja testiympäristön, jota ei ole missään muualla. Itse asiassa Pyhäjärvi Callio -infrastruktuuria on käytetty tutkimustoimintaan vuosikymmenien ajan. Tilat mahdollistavat myös laajamittaiset kokeelliset testausjärjestelyt.
 

Yhteystiedot
Pyhäjärven kaupunki
Ollintie 26 86801
Pyhäsalmi


Utvecklingschef
Sakari Nokela
puh.
040180 9511 sakari.nokela (at) pyhajarvi.fi
https://callio.info/

Seuraa meitä: