Olet täällä

Liikuntaryhmät

* Ryhmät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia (ellei toisin mainita).
* Lisätietoja/ilmoittautuminen Marko Pehkonen, 044-445 7640

Maanantaisin


* Porukkalenkki
klo 13.00-14.00

Porukkalenkki liikkuu maanantaisin Pyhäjärven keskustan alueella. Ryhmä on kaikille reippailijoille avoin, kuntoon ja ikään katsomatta. Lähtöpaikka vaihtelee viikoittain (ks. kevään lähtöpaikat sivun alla olevasta liitteestä). Nähdään lenkkipolulla!

 

* Primitive Movement- kehonhallinta  
klo 19.00-20.00      keskuskoulun liikuntasali

Primitive move on kokonaisvaltainen liikesysteemi, jonka tavoitteena on saada aikaan laadultaan parempaa liikettä alkukantaisten liikemallien avulla, joita olemme käyttäneet lapsina. Ryhmä on vaativuudeltaan keskitasoa. Työskentelemme tunnilla pääosin lattialla. Ohjaajana tunnilla toimii Marko Pehkonen. Ilmoittaudu mukaan!

katso video, niin tiedät, mistä puhutaan osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=1_8fzSzK5Js&feature=youtu.be


Tiistaisin

* Nuorten harrastekiekko                      
klo 16.00-17.00       Jäähalli

Harrastekiekko on suunnattu nuorille, jotka eivät pelaa jääkiekkoseurassa. Varusteina ohjauksessa vaaditaan oma kypärä, maila ja luistimet. Ryhmään pääsee pelaamaan ilman erillistä ilmoittautumista. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen.

* Ikäihmisten ohjattu kuntosali            
klo 14.00-16.00          Sairaalan kuntosali

Ikäihmisten kuntosali on varttuneen väen ohjattu tunti sairaalan uudella kuntosalilla. Kuntosalilla harjoitellaan HUR-paineilmalaitteilla. Ryhmä on kaikille avoin. Ohjaajana kuntosalilla toimii Eeva Pyhtilä.
 

Keskiviikkoisin

* Erityisryhmien liikuntatuokio            
klo 13.30-14.15       Kaislarannan palvelukoti

Erityisryhmien liikuntakerhossa harrastetaan monipuolisesti liikuntaa, kuten erilaisia pihapelejä ja leikkejä, musiikkiliikuntaa, tasapaino- ja tarkkuuspelituokioita sekä voimistelutunteja. Ryhmä koostuu pääosin talon asiakkaista, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen.

* Voimaa vanhuudesta        
klo 15.00-15.45    Arjan ruokala
Voimaa vanhuudesta -virikekerho on ikäihmisten oma viriketuokio, jossa kokoonnutaan kerran viikossa ruokalan tiloihin jumppaamaan, laulamaan ja pelaamaan. Ryhmään ovat kaikki tervetulleita kuntoon katsomatta. Ohjaajina kerhossa toimivat Marko Pehkonen, Maria-Liisa Ahola, Anna-Liisa Kamula.

* Toiminnallinen harjoittelu WorkOut    
klo 16.30-17.30    
klo 18.00-19.00   keskuskoulun liikuntasali
Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein. Ryhmäliikuntamuotona voidaan puhua tunnista, jonka sisältö on pääasiassa kehon kokonaisvaltaisesti haastavissa harjoitteissa. Lihaskunnon lisäksi tunti haastaa sinut erilaisiin tasapaino-, koordinaatio- ja motoriikkaharjoituksiin. Tunti on vaativuudeltaan keskitasoa. Ohjaajina ryhmässä toimivat Marko Pehkonen & Jyrki Eksymä.

* Kuntosulkapallo      
 klo 19.00-20.00    Keskuskoulun liikuntasali
Kuntosulkapallo on nuorten ja aikuisten harrasteryhmä ilman suurempia tavoitteita. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Pelivälineet löytyvät paikan päältä. Ryhmän ohjaajana toimii Marko Pehkonen.

Torstaisin

* Liikuntaryhmä 60 + 
     
 klo 16.00-17.00    Ikosen koulun liikuntasali
Liikuntaryhmä on suunnattu ikäihmisille (60 + vuotta). Kevään ohjelmassa on tehokkaita lihaskuntojumppia ja venytystuokioita. Tunti soveltuu kaikille kuntoon katsomatta. Ohjaajana ryhmässä toimii Marko Pehkonen. Kevätohjelma katsottavissa sivun alla olevasta liitteestä.

* Minisulkis (5-6 vuotiaat)      
 klo 18.00-19.00    Keskuskoulun liikuntasali
Minisulkis on Pyhäjärven Pohdin kanssa yhteistyössä perustettu lasten sulkapallokerho. Kerhossa perehdymme lajiin leikin varjolla. Välineet löytyvät paikan päältä. Jäsenmaksu 5 € + kausimaksu 20 €. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen. Ilmoittaudu mukaan!

* Kahvakuula        
klo 19.15-20.00    Keskuskoulun liikuntasali
Kahvakuula toteutetaan yhteistyössä Pyhäjärven Naisvoimistelijoiden kanssa. Kahvakuulassa tutustumme kuulaan harjoitteluvälineenä ja toteutamme monipuolisia lihaskuntotunteja. Ryhmä on kaikille avoin. Kuulan saat käyttöösi paikan päältä. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen.

Perjantaisin

* Junnusulkis (10-12 vuotiaat)    
klo 16.00-17.00    Keskuskoulun liikuntasali
Junnusulkis on Pyhäjärven Pohdin kanssa yhteistyössä perustettu lasten sulkapallokerho. Kerhossa perehdymme sulkapallon lajitekniikkaan. Välineet löytyvät paikan päältä. Jäsenmaksu 5 € + kausi-maksu 20 €. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen. Ilmoittaudu mukaan.

* Minisulkis (7-9 vuotiaat)        
klo 17.00-18.00    Keskuskoulun liikuntasali
Minisulkis on Pyhäjärven Pohdin kanssa yhteistyössä perustettu lasten sulkapallokerho. Kerhossa perehdymme lajitekniikkaan leikin varjolla. Tiedustele vapaita paikkoja. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen.
 

.