Olet täällä

Liikuntaryhmät

TERVETULOA MUKAAN LIIKUNTARYHMIIMME!

 

WorkOut -Toiminnallinen harjoittelu siirtyy epävakaan sään vuoksi tänään ke 19.6. keskuskoulun liikuntasaliin. Aloitamme treenin klo 18. Nähdään siellä. Terkuin Marko.

 

HUOM. RYHMÄT OVAT KESÄTAUOLLA, SIVUN ALALAIDASTA LÖYDÄT LIITTEESTÄ LIIKUNTATOIMEN KESÄTARJONNAN, JOSSA AJANKOHTAISET LASTEN, NUORTEN JA AIKUISTEN RYHMÄT.


* Ryhmät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia (ellei toisin mainita).
* Lisätietoja Marko Pehkonen, 044-445 7640

 

MAANANTAISIN


PORUKKALENKKI

Klo 13.00 

Porukkalenkki liikkuu maanantaisin Pyhäjärven keskustan alueella. Ryhmä on kaikille reippailijoille avoin, kuntoon ja ikään katsomatta. Lähtöpaikka vaihtelee viikoittain.  Katso kaikki kevään lähtöpaikat sivun alla olevasta liitteestä. Nähdään lenkillä!


PRIMITIVE CORE

Klo 19.00-20.00                Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1) 

Vahva keskivartalo on edellytys sille, että voit turvallisesti nostaa harjoittelun voluumia, ilman ikäviä yllätyksiä. Vahva ja liikkuva keskivartalo ehkäisee selkäkipuja ja lisää sitä kautta hyvinvointia. Primitive Core on keskivartalopainotteinen lihaskuntotunti, jossa keskitymme kehomme tärkeimpään lihakseen, keskivartaloon. Tunnista puolet käytämme keskivartalon vahvistamiseen ja toisen puolen selkä- ja lannerangan liikkuvuuteen sekä lihaksiston venytyksiin. Tunnilla työsketelemme pääosin lattialla. Tunnin ohjaajana toimii Marko Pehkonen. 

 

TIISTAISINIKÄIHMISTEN OHJATTU KUNTOSALI          

Klo 14.00-16.00                  Sairaalan kuntosali

Ikäihmisten kuntosali on varttuneen väen ohjattu tunti sairaalan uudella kuntosalilla. Kuntosalilla harjoitellaan HUR-paineilmalaitteilla. Ryhmä on kaikille avoin. Ohjaajana kuntosalilla toimii Eeva Pyhtilä ja Riitta Autio. 


TABATA TRAINING- HARJOITTELU

Klo 17.00-18.00                  Ikosen koulun liikuntasali (Pyhäjärventie 4)    


Tabata Training on tehokas lihaskuntotunti kelloa vastaan. Ryhmässä treenaamme tabata-harjoittelun menetelmällä, jossa käymme sarjassa lävitse 8 liikettä, kutakin 20 sekunttia. Liikkeiden välillä palauttelemme 10 sekuntia. Tabatassa treenaus perustuu lyhyisiin, sykettä nostaviin työskentelyjaksoihin ja pieneen palautukseen. Treenissä kehitämme sekä lihaskuntoa että sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa. Liikkeet pidetään helppoina, välineenä kahvakuula. Tunnilla treenaamme motivoivan, teemoittain vaihtuvan musiikin johdattelemana. Ohjaajana tunnilla toimii Marko Pehkonen. 

 

KESKIVIIKKOISIN


ERITYISRYHMIEN LIIKUNTARYHMÄ          

Klo 13.30-14.15                                       Kaislarannan palvelukoti (Tikkalantie 15)

Erityisryhmien liikuntakerhossa harrastetaan monipuolisesti liikuntaa, kuten erilaisia pihapelejä ja leikkejä, musiikkiliikuntaa, tasapaino- ja tarkkuuspelituokioita sekä voimistelutunteja. Ryhmä koostuu pääosin talon asiakkaista, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen.


VOIMAA VANHUUDESTA -Virikeryhmä        

Klo 15.00-15.45                                       Arjan ruokala (Toipilaspolku 3)

Voimaa vanhuudesta -virikekerho on ikäihmisten oma viriketuokio, jossa kokoonnutaan kerran viikossa ruokalan tiloihin jumppaamaan, laulamaan ja pelaamaan. Ryhmään ovat kaikki tervetulleita kuntoon katsomatta. Ohjaajina kerhossa toimivat Marko Pehkonen, Maria-Liisa Ahola, Anna-Liisa Kamula.


WORKOUT -TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Klo 18.00-19.00                                      Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1) 


Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein. Ryhmäliikuntamuotona voidaan puhua tunnista, jonka sisältö on pääasiassa kehon kokonaisvaltaisesti haastavissa harjoitteissa. Lihaskunnon lisäksi tunti haastaa sinut erilaisiin tasapaino-, koordinaatio- ja motoriikkaharjoituksiin. Ohjaajina ryhmässä Marko Pehkonen


KUNTOSULKAPALLO    

Klo 19.00-20.00                                   Keskuskoulunliikuntasali (Tunturitie 1) 


Kuntosulkapallo on nuorten ja aikuisten matalankynnyksen harrasteryhmä ilman suurempia tavoitteita. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Pelivälineet löytyvät paikan päältä. Ryhmän ohjaajana toimii Marko Pehkonen.TORSTAISIN


LIIKUNTARYHMÄ 65 +


 Klo 16.00-17.00                                     Ikosen koulun liikuntasali (Pyhäjärventie 4)        

Liikuntaryhmä on suunnattu ikäihmisille (65 + vuotta). Syksyn ohjelmassa on tehokkaita lihaskuntojumppia ja venytystuokioita. Tunti soveltuu kaikille kuntoon katsomatta. Ohjaajana ryhmässä toimii Marko Pehkonen. Syysohjelma katsottavissa sivun alla olevasta liitteestä.


MATALANKYNNYKSEN LIHASKUNTOJUMPPA

Klo 17.00-18.00                                 Ikosen koulun liikuntasali (Pyhäjärventie 4)    


Matakankynnyksen lihaskuntojumppa on työikäisille suunnattu lihaskuntojumppa. Jos kuntosi on päässyt heikkenemään, mutta sinulla on palava halu lähteä uuteen nousuun, niin tämä ryhmä on kuin sinulle tehty. Tunti koostuu helpoista lihaskuntoliikkeistä eri välineitä hyödyntäen. Tätä helpompaa ei ole enää lähteä mukaan ryhmäliikuntatunnille. Ohjaajana tunnilla on Marko Pehkonen. 

 

SULKAPALLO NUORET (10-18 vuotiaat)  

Klo 18.00-19.00                                 Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)  


Sulkapallo nuoret on Pyhäjärven Pohdin kanssa yhteistyössä perustettu nuorten sulkapalloryhmä. Kerhossa perehdymme sulkapallon lajitekniikkaan. Välineet löytyvät paikan päältä. Jäsenmaksu 5 € (15 vuotta täyttäneiltä 10 €) + kausi-maksu 20 €. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen. Ilmoittaudu mukaan!

 

PERJANTAISIN
 

MINI SULKAPALLO (5-6 vuotiaat) 

Klo 17.00-18.00 (11.1. alkaen)            Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)   

Mini sulkapallo on Pyhäjärven Pohdin kanssa yhteistyössä perustettu lasten sulkapallokerho. Kerhossa perehdymme lajiin leikin varjolla. Välineet löytyvät paikan päältä. Jäsenmaksu 5 € + kausimaksu 20 €. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen. Ilmoittaudu mukaan!


MINI SULKAPALLO (7-9 vuotiaat) 

Klo 16.00-17.00 (11.1. alkaen)            Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)       

Mini sulkapallo on Pyhäjärven Pohdin kanssa yhteistyössä perustettu lasten sulkapallokerho. Kerhossa perehdymme lajitekniikkaan leikin varjolla. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen. Ilmoittaudu mukaan!


SULKAPALLO NUORET (10-18 vuotiaat)  

Klo 15.00-16.00 (11.1. alkaen)            Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)  

Sulkapallo nuoret on Pyhäjärven Pohdin kanssa yhteistyössä perustettu nuorten sulkapalloryhmä. Kerhossa perehdymme sulkapallon lajitekniikkaan. Välineet löytyvät paikan päältä. Jäsenmaksu 5 € (15 vuotta täyttäneiltä 10 €) + kausi-maksu 20 €. Ohjaajana toimii Marko Pehkonen. Ilmoittaudu mukaan!


 

.