Olet täällä

Vastaa hyvinvointikyselyyn

Pyhäjärven kaupunki haluaa edistää ikäystävällisenä kaupunkina kaikkien asukkaiden ja vapaa-ajan asukkaiden hyvinvointia ”vauvasta vaariin". Ole hyvä ja osallistu tiedonkeruuseen. Kaupungissamme tehdään vuosittain hyvinvointiraportointia eli tarkastellaan, miten hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat kuntalaisten kokemat hyvinvointityön kehittämiskohteet. Hyvinvointityön valmistelun tueksi tarvitaan juuri Sinun henkilökohtaisia kokemuksia arjen hyvinvoinnista.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia. Vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Verkkokyselyyn pääset tästä.

Kyselyyn on mahdollista vastata myös paperisella kyselylomakkeella. Paperisen kyselylomakkeen voit täyttää kaupungintalolla, kirjastossa, terveyskeskuksessa tai Yläympyrän tuvalla.

Yhteystiedot jättäneiden kesken arvotaan 10 kpl 50 € arvoista lahjakorttia hyvinvointipalveluihin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Yhteystietoja ei yhdistetä annettuihin vastauksiin, käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh. nro)/sähköposti-osoite/osoite) verkkokyselyn tai paperisen kyselylomakkeen lopussa olevaan yhteystiedot arvontaa varten -kenttään. Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kyselyyn on mahdollista vastata 19.2. -15.3.2020 välisenä aikana.


Lisätietoja:
Hyvinvointi-sote projektipäällikkö Arja Rantapelkonen p. 040 359 2867,
yhteisöasiamies Eeva Vaskilampi p. 044 445 7608 ja kulttuurisihteeri Eila Rajala p. 044 4457 606
sähköpostit: etunimi.sukunimi@pyhajarvi.fi

Päiväys: 
Ke 19.02.2020 - Su 15.03.2020