Olet täällä

Tiedote Pyhäjärven kaupungin asukkaille vapaaehtoistyöstä 18.3.2020

Pyhäjärven kaupunki on koordinoimassa vapaaehtoistoimintaa yhdessä Virtaa vapaaehtoisuudesta -hankkeen kanssa. Tällä halutaan turvata kaupunkilaisten kotona pärjäämistä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Virtaa vapaaehtoisuudesta hankkeen työntekijät välittävät vapaaehtoisia avuksi yli 70 -vuotiaiden ja muiden riskiryhmäläisten välttämättömiin asiointeihin.

  • Liity Pyhäjärven koronatalkoot Fb -keskusteluryhmään ja ilmoittaudu halutessasi vapaaehtoiseksi auttajaksi:

https://www.vaparivaihde.fi/ilmoittaudu-mukaan-vapaaehtoistoimintaan/

 tai

  • Soita numeroon 044 235 83 73 (arkisin klo 9-16)

Avun tarpeen voit ilmoittaa soittamalla numeroon 044 235 83 73 arkisin klo 9-16. Tietosi välitetään vapaaehtoistyöntekijälle.

  • Vapaaehtoiset eivät välitä maksuja asiakkaan ja ostopaikan välillä. Asiakkaan tulee sopia ostopaikan kanssa maksutavasta.

Vapaaehtoisen auttajan on oltava itse terve, ja vapaaehtoistyöhön annetaan kirjallinen ohjeistus. Vapaaehtoistyöstä ei makseta korvausta, eikä kuljetuspalvelu maksa avun tarvitsijalle mitään. Tarvitset auton ja ajokortin, kun avun tarvitsija on sivukylällä. Myös keskuksessa jalkaisin tehtävää asiointiapua tarvitaan. Vapaaehtoisvoimin järjestettävä palvelu on tarkoitettu heille, jotka eivät oman lähipiirinsä avulla saa välttämättömiä ostoksiaan tehtyä.

Kysy rohkeasti lisätietoja ja tule mukaan vapaaehtoistyöhön p. 044 235 83 73 arkisin klo 9 – 16.

Lisätietoa Virtaa vapaaehtoisuudesta hankkeesta saat tästä:

https://sydanliitto.fi/pyhajarvi/virtaa-vapaaehtoisuudesta

Pyhäjärven kaupunki

 

Päiväys: 
Ke 18.03.2020 - To 18.06.2020