Olet täällä

Minun arkeni ja elämäni tiedonkeruu on päättynyt

Minun arkeni ja elämäni -tiedonkeruu on päättynyt pe 28.5.2021. Pyhäjärven kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistushanke kiittävät lämpimästi kaikkia vastaajia!

Kunnastamme kyselyyn vastasi 100 henkilöä.

Koko maakunnassa kyselyyn vastasi sähköisesti 4510 henkilöä. Paperisten vastauslomakkeiden kokonaismäärä ei ole vielä tiedossa.

 

Miten viestimme tuloksista? Miten voit osallistua keskusteluun?  

Kyselyn tuloksista viestitään kaupungin kotisivuilla ja facebookissa.

Yhdistyksille suunnatun Meidän arkemme ja elämämme -kyselyn tuloksia käydään läpi syksyllä järjestettävässä järjestötapaamisessa.

 

Miten hyödynnämme tuloksia?

Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyössä.

Maakunnallisista tuloksista julkaistaan raportti syksyllä 2021. Tuloksia hyödynnetään useissa tärkeissä asiakirjoissa. Näitä ovat muun muassa maakunnallinen hyvinvointikertomus ja -suunnitelma sekä Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistukseen liittyvä sote-palvelustrategia. Tuloksia hyödynnetään esimerkiksi pohjoispohjalaisten ihmisten hyvinvointia edistävän yhteistyön kehittämisessä, jossa on mukana lukuisia toimijoita. Eri alojen asiantuntijat hyödyntävät tuloksia myös omassa työssään (mm. poliisilaitos, sairaanhoitopiiri, sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjät, järjestöt, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, maakuntaliitto, aluehallintovirasto). Näin ollen tuloksia hyödynnetään monilla eri tavoilla ja erilaisissa tilanteissa. 

 

Lisätietoa: yhteisöasiamies Eeva Vaskilampi puh 044 4457 608 eeva.vaskilampi(at)pyhajarvi.fi

 

Päiväys: 
To 03.06.2021 - Ke 30.06.2021