Olet täällä

Haetaan projektipäällikköä Underground Rescue -hankkeeseen

 

Pyhäjärven kaupunki on 5300 asukkaan ihanteellinen asuin- ja matkailupaikkakunta Pohjois-Pohjanmaalla, Oulun ja Jyväskylän puolivälissä. Olemme erittäin yritysystävällinen kaupunki, jonka logistinen sijainti tarjoaa loistavia mahdollisuuksia kaiken tyyppiselle yritystoiminnalle.

Kaupunkimme tunnetaan myös Pyhäsalmen kaivoksesta, joka on mahdollistanut kaupunkimme kehittämisen ja kehittymisen. Pyhäsalmen kaivos on 1445 metriä syvä ja syvimpiä tunnettuja paikkoja Euroopassa. Kaivoksen maanalaisen toiminnan loppuessa vuonna 2021 avaa se kaupungillemme loistavia mahdollisuuksia, joita on jo aloitettu meneillään olevassa kaivoksen uusiokäyttöön suuntautuvassa Pyhäjärven CALLIO-ohjelmassa. Oletko sinä kenties etsimämme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä edellytetään ratkaisukeskistä otetta ja yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.  Sinulla on jo käytännön kokemusta työturvallisuuden tai koulutusliiketoiminnan kehittämisestä ja alan toimijoista. Työssäsi tarvitset projektihallinnan osaamisen lisäksi priorisointi- ja päätöksentekokykyä. Arvostamme osaamista maanalaiseen työturvallisuuteen liittyvistä teknologioista, tietoja ja taitoja kaivosteollisuuden tai maanalaisen rakentamisen parista. Aiemmasta kokemuksesta uusien palvelukonseptien toteuttamisesta, työterveys- ja työturvallisuusstandardien parissa työskentelystä ja alan yhteistyöverkostoista on tässä tehtävässä selkeää etua.

Projektipäällikön tehtävissä työskentelet Underground Rescue -hankkeessa (EAKR), jossa tavoitteena on kehittää Pyhäsalmen kaivokseen ainutlaatuista maanalaista infrastruktuuria hyödyntävä työturvallisuuden koulutus-, harjoittelu-, kehittämis- ja innovaatioympäristö. Vastaat hankkeen työpakettien ja tehtävien etenemisestä, sisällön toteuttamisesta aikataulussa sekä tulosten raportoinnista ja viestinnästä hankkeen projektisuunnitelman, budjetin, laatutavoitteiden sekä rahoituspäätöksen mukaisesti. Hankkeen toimenpiteet toteutetaan pääosin ulkopuolelta ostettavien asiantuntijapalveluiden kautta. Hanke on saanut positiivisen rahoituspäätöksen 25.6.2019 ja hankkeen päätoteuttajana on Pyhäjärven kaupunki.

Odotamme, että sinulla on soveltuva teknisen ja/tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto esim. DI/KTM. Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeisesti pyrit aina työssäsi hyviin tuloksiin.

Etsimme aktiivista osaajaa joukkoomme määräaikaisesti ajalle 1.9.2019 – 31.12.2021. Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja ja yhteydenotot ohjelmajohtaja Sakari Nokela puh. 040-1809511. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 19.8.2019 klo 15:00 mennessä sähköisesti hallinto.kirjaamo@pyhajarvi.fi tai kirjallisesti osoitteeseen Pyhäjärven kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi, Ollintie 26, 86800 Pyhäsalmi. Sähköisiin ja kirjallisiin hakemuksiin viite ”UR Projektipäällikkö”.

Tutustu Pyhäjärven Callion uusiokäytön toimintaamme laajemmin osoitteessa www.callio.info.

 

Callio Pyhäjärvi Underground Rescue -hankkeen  kohderyhmiä ovat kaivosyhtiöt ja niiden urakoitsijat, rakennusteollisuuden yritykset, energiayhtiöt, ydinvoimaloiden pelastusyksiköt, tutkimuslaitokset, pelastustoimen koulutuslaitokset sekä pelastuslaitokset. Hankkeen yleisluontoisena päätavoitteena on: hyödyntää Euroopan syvimmän tunnetun paikan, Pyhäsalmen kaivoksen ainutlaatuiset olosuhteet ja tietotaito ja kehittää henkilö- ja työturvallisuusalan yrityksille sekä toimijoille ympärivuotista testaus- ja palvelutoimintaa tarjoava maanalainen koulutuskeskus; karakterisoida olemassa oleva kaivosinfra uusimpia teknologiatarpeita vastaavaksi hyödyntämällä ISO 45001 standardin mukaista työterveys- ja työturvallisuus-järjestelmästandardia; luoda Suomen ensimmäinen kuilu- ja tunnelipelastuksen harjoitusrata sekä maanalaisen työturvallisuuden digitaalinen oppimisympäristöinnovaatio, jossa voidaan hyödyntää täysin uudenlaista tapaa yhdistää tietoa fyysisestä todellisuudesta ja käyttää lisättyä todellisuutta ja IoT-antureita sekä mahdollistaa kansainvälisen työturvallisuus- ja suojelualan tutkimuksen verkottamisen ja EU tasoiseen tutkimusrahoituksen piiriin pääsyn.

Päiväys: 
To 01.08.2019 - Ma 19.08.2019