Olet täällä

Avoimia työpaikkoja hyvinvointipalveluissa

Oletko sinä uusi tulevaisuudentekijä hyvinvointipalvelujemme koordinointiin?

Pyhäjärven kaupungilla on haettavana vakinainen työsuhde opetuspalvelujen sihteerinä 15.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä Pyhäjärvellä on helppo viihtyä. Työyhteisömme on innostava ja kannustava. Tuemme sinua vaativampiin tehtäviin etenemisessä ja perehdytämme huolella. Tarjoamme monipuolisen työn aktiivisesti kehittyvällä hyvinvointitoimialalla. Meillä on käytössä liukuva työaika ja työnantaja tukee liikunta- ja kulttuuriharrastuksiamme. Palkkaus on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja työn vaativuuden arviointimme mukainen. Vuoden kuluttua edetessäsi vaativampiin tehtäviin palkkaus nousee. Sovellamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Opetuspalvelujen sihteerinä tehtäviisi kuuluvat sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu, joka sisältää mm. oppilashallinnon, henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon tehtäviä. Suunnittelet ja kehität toimintoja luovasti ja idearikkaasti. Koordinoit muun muassa oppilaiden kuljetuksia kouluun, tilastoit ja arkistoit sekä käytät sujuvasti useita tietojärjestelmiä.

Odotuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, mutta saatat olla esimerkiksi opistotason merkonomikin. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan ongelmanratkaisutaitoja, itseohjautuvuutta, tarkkuutta ja organisointitaitoja. Jatkuva oppimisen nälkä ja kehittymisen halu ovat tehtävän perusedellytys, sillä valmennamme alusta alkaen sinua vaativampiin tehtäviin. Arvostamme aikaisempaa kokemusta hallinnollisista tehtävistä.

Toimeen valitun tulee toimittaa ennen työn vastaanottamista työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointijohtaja Terhi Mustakangas, s:posti terhi.mustakangas(at)pyhajarvi.fi tai puh. 044 445 7636.

Hakemukset http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/411565/fi_FI     
11.2.2022 klo 15 mennessä

***************************************************************************************************************

Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin sijaisuus

Pyhäjärven kaupunki/hyvinvointipalvelut julistaa haettavaksi 2.2.2022 klo 15.00 mennessä Pyhäjärven lukiossa äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viransijaisuuden ajalle 3.2.2022 -14.4.2022. Tehtävään sisältyy opetustyötä ja kevään äidinkielen yo-kokeiden esitarkastaminen. Myös epäpätevät huomioidaan. Hakemuksiin tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.

Lisäteidot:
Lukion rehtori Tuija Vanha-aho, puh. 044 4457718, s-posti: tuija.vanha-aho(at)pyhajärvi.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/aidinkielen-ja-kirjallisuuden-leh...

****************************************************************************************************************

Hakemuksiin tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJA, PÄIVÄKOTI HOIJAKKA

Tule varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi 0-5 -vuotiaiden lasten vuorohoitoryhmä Tenaviin päiväkoti Hoijakkaan Pyhäjärvelle.
Meillä tarvitaan sinua sijaiseksi 7.2.2022-5.6.2022. Mahdollisesti työsuhde jatkuu.

Oletko sensitiivinen, kehitysmyönteinen, oma-aloitteinen ja huumorintajuinen ammattilainen, joka tykkää touhuta lasten kanssa?
Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat lapsilähtöisen työotteen?
Lapsi ja hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä. Arvostamme hyvää asennetta, joustavuutta ja tiimityötaitoja.
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Pyhäjärven varhaiskasvatuksessa on myönteinen asenne kehittämiselle ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti.
Lapsen osallisuus, positiivinen pedagogiikka, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä luonto ja liikunta ovat varhaiskasvatuksen painopistealueita.

Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §). Pätevien hakijoiden puutuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään 1kk koeaikaa.
Palkkaus kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Hakemukset 2.2. 2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätiedot:
Hoijakan päiväkodinjohtaja Katja Malila, puh. 044 445 7966, katja.malila(at)pyhajarvi.fi 

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-...

**********************************************************

Pyhäjärven kaupungin varhaiskasvatukseen haetaan perhepäivähoitajia.

Perhepäivähoito on hoitajan omassa kodissa, pienessä ryhmässä tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitajan ryhmässä on neljä alle kouluikäistä lasta omat alle kouluikäiset lapset mukaan lukien. Perhepäivähoitajan työtehtävänä on varhaiskasvatuksen suunnittelu ja toteuttaminen omalle lapsiryhmälle Pyhäjärven kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.
Valintaa tehdessä huomioimme tehtävään sopivat ja/tai soveltuvan tutkinnon omaavat hakijat. Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja lasten ja huoltajien kanssa sekä lasten kasvatukseen sopivaa kotia ja toimintaympäristöä.
 
Työsuhde alkaa varhaiskasvatuksen kysynnän mukaan kevään 2022 aikana.
Tutustu tarkemmin ja hae paikkaa kuntarekryssä.

 

 

Päiväys: 
Ma 03.01.2022 - Su 30.01.2022