Olet täällä

Avoimet työpaikat

Pyhäjärven kaupunki on ihanteellinen asuinpaikka luontoa, palveluja, kulttuuria ja liikuntaa arvostavalle ihmiselle! Olemme harvoja maaseutukaupunkeja, joissa hyvien peruspalvelujen ja järvimaiseman lisäksi on uimahalli, jäähalli, golfkenttä ja kansallisen tason maastohiihtokeskus. 5500 asukkaan Pyhäjärvi on ihanteellinen asuin- ja matkailupaikkakunta Pohjois-Pohjanmaalla, Oulun ja Jyväskylän puolivälissä. Olemme erittäin yritysystävällinen kaupunki, jonka logistinen sijainti tarjoaa loistavia mahdollisuuksia kaiken tyyppiselle yritystoiminnalle.

Kaupunkimme tunnetaan myös Pyhäsalmen kaivoksesta, joka on mahdollistanut kaupunkimme kehittämisen ja kehittymisen. Pyhäsalmen kaivos on 1445 metriä syvä ja syvimpiä tunnettuja paikkoja Euroopassa. Kaivoksen maanalaisen toiminnan loppuessa vuonna 2019 avaa sen uusiokäyttö kaupungillemme loistavia mahdollisuuksia, joita on jo aloitettu meneillään olevassa kaivoksen uusiokäyttöön suuntautuvassa Pyhäjärven CALLIO-ohjelmassa. Oletko sinä kenties etsimämme
 
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
 
Toivomme, että asut paikkakunnalla, josta liikkuminen Pyhäjärvelle on helppoa. Voit jo asua tai haluat muuttaa Pyhäjärvelle, mutta tehtävää voi hoitaa myös etänä muuten logistisesti järkevältä paikkakunnalta, joka mahdollistaa sinulle 2-3 päivää viikossa työn tekemisen paikan päällä Pyhäjärvellä.
 
Tehtävässä edellytetään kokemusta yritysrajapinnassa toimimisesta, monipuolista eri toimialojen tuntemusta, priorisointi- ja päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Arvostamme myös aiempaa kokemusta hankkeiden suunnittelusta, valmistelusta, rahoittajayhteistyöstä ja projektien toteuttamisesta.
 
Projektipäällikön tehtävissä vastaat hankkeiden työpakettien etenemisestä, aikataulutuksesta ja sisällön toteuttamisesta hankesuunnitelman, budjetin ja laatutavoitteiden sekä rahoituspäätösten reunaehtojen mukaisesti. Tehtävän alussa tulet työskentelemään erikoiskasvien tuotantoon keskittyvässä Pyhäsalmen kaivoksen maanalaisen infran uusiokäyttö -hankkeessa (lisätietoa alla).
 
Odotamme, että sinulla on vähintään korkeakoulututkinto kaupalliselta tai luonnonvara-alalta ja hankekokemusta, sekä näyttöjä erilaisten verkostojen kanssa toimimisesta. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Olet vastuullinen ja pyrit aina työssäsi hyviin tuloksiin.
 
Etsimme aktiivista osaajaa joukkoomme ajalle 1.7.2018 – 31.3.2019 (jatkon mahdollisuus). Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen.
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja ja yhteydenotot Ohjelmajohtaja Sakari Nokela 11.6.2018 klo 13:00 – 15:00 puh. 040-1809511. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 26.6.2018 mennessä mielellään sähköisesti pyhajarvi@pyhajarvi.fi tai kirjallisesti osoitteeseen Pyhäjärven kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi, PL 15, 86801 Pyhäsalmi. Sähköisiin ja kirjallisiin hakemuksiin viite ”Projektipäällikkö”.
 
Tutustu myös laajemmin Pyhäjärven Callion uusiokäytön toimintaamme osoitteessa www.callio.info.
 
Pyhäsalmen kaivoksen maanalaisen infran uusiokäyttö -hankkeen uutena innovaationa yhdistetään kaivostilat ja kasvintuotanto siihen liittyvine teknologioineen. Kasvituotanto kaivostiloissa toteutetaan hydroponisella tuotantoteknologialla yhdistettynä automatisoituun valaistukseen ja olosuhteiden hallintaan. Hankkeessa perustetaan tuotantoympäristö (sis. tuotantotila, laitteet, tuotantoteknologia), jossa voidaan testata kasvien tuotantomahdollisuuksia, optimoida niiden tuotantokonseptit sekä kehittää tuotteistamisprosessia. Hankkeeseen on myönnetty rahoitusta Euroopan Unionin Aluekehitysrahastosta (70 %) hankeajalle 2.1.2017-31.12.2018. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 483 540 euroa. Hankkeen päätoteuttajana toimii Pyhäjärven Kehitys Oy ja osatoteuttajana Luonnonvarakeskus. Hanke on osa laajempaa hankekokonaisuutta, johon kuuluu myös Luonnonvarakeskuksen Kasvintuotantoa kaivoksessa -hanke, joka on saanut Pohjois-Pohjanmaan liiton Alueelliset innovatiiviset kokeilut (AIKO) rahoitusta.

_____________________________________________________

Yksilö-/ työnohjaaja

Työntalo NAMO

 

Työntalo NAMOn tehtävänä on olla tukemassa pajatoiminnoin sekä yksilöohjauksen että työnohjauksen keinoin kaikenikäisten työttömien työnhakijoiden mahdollisuuksia työllistymiseen.

Pajatoimintaa kehitetään osallistujalähtöisesti ja aktiivisesti yhdessä. Pajatoiminnan tavoitteena on kehittää työelämävalmiuksia, tukea arjenhallintaa ja sosiaalista vahvistumista.

Työpajan osallistujat voivat toimia myös kaupungin eri hallintokuntien, seurakunnan ja eri yhdistysten tehtävissä, jolloin toteutetaan seinättömän työpajan mallia.

Työpaja tarjoaa kaikenikäisille ammattitutkintoa opiskeleville työssäoppimispaikkoja, nuorille TET- paikkamahdollisuuksia ja kesätyömahdollisuuksia.

 

Työntalo NAMO hakee yksilö-/ työnohjaajan sijaista ajalle 1.8.2018 – 30.11.2019

  • Työtehtäviin kuuluu yksilöohjaaminen sekä työnohjaus
  • työpajan hallinnolliset työtehtävät yhdessä ohjaajien kanssa
  • Edellytämme Sinulta hyviä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja
  • Osaat toimia yhteistyössä eri asiantuntija tahojen kanssa (mm. TE-toimi, sosiaalitoimi, mielenvireyskeskus)

Arvostamme

  • (sosiaali- ja terveysalan koulutusta, lasten ja nuorten erityisohjaajan koulutusta tai nuoriso ja vapaa-ajanohjaaja koulutusta)
  • kokemusta työttömien työnhakijoiden ja nuorten kanssa työskentelystä 
  • positiivista ja yhteistyökykyistä asennetta 
  • kehittämismyönteistä työotetta
  • Kunta- alan tuntemusta

 

Hakemukset pyydämme osoittamaan hallinto.kirjaamo@pyhajarvi.fi- osoitteeseen 15.6.2018

klo 12.00 mennessä.

 

Lisätiedot:

Hannu Haapala, 044-4457 617

Dennis Tammela, 044-4457 989

------------------------------------------------

Pyhäjärven kaupunki/sivistyslautakunta julistaa haettavaksi

               Kaksi uinninvalvojan toimen sijaisuutta

            1)       13.8.2018 - 15.6.2019
            2)       13.8.2018 - 21.12.2018

                 Kelpoisuusvaatimuksena vähintään SUH:n uinninvalvojakurssi.
                 Kokemus kuntosaliohjauksesta ja uinnin opetuksesta katsotaan eduksi.

Hakemukset tulee toimittaa sivistysjohtajalle osoitettuna 29.6.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostiosoitteella sivistys.kirjaamo@pyhajarvi.fi 

Hakemuksiin tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista sekä nimikirjanote tai ansioluettelo. Toimiin valittujen tulee ennen työn vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimissa on kahden kuukauden koeaika.

Lisätiedot:  Sivistysjohtaja Jukka Lehtosaari puh. 044 4457 636, s-posti jukka.lehtosaari@pyhajarvi.fi tai vapaa-ajanohjaaja Marko Pehkonen puh. 044 4457 640, s-posti marko.pehkonen@pyhajarvi.fi.

Pyhäjärvi 8.6.2018                                   Sivistysjohtaja