Olet täällä

Avoimet työpaikat

PyhäNet Oy on Pyhäjärven kaupungin (51 %), Haapajärven kaupungin (31 %) ja Kärsämäen kunnan (18%) omistama vuonna 2013 perustettu verkkoyhtiö, joka on rakennuttanut huippunopean valokuituverkon Pyhäjärven ja Kärsämäen kuntien alueelle. Haapajärven valokuituverkon rakentaminen käynnistyi 2016 ja sen tavoitellaan valmistuvan vuoden 2018 loppuun mennessä. Yrityksen palveluksessa työskentelee 3 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 1,1 milj. euroa. 

PyhäNet Oy:n toiminta-ajatuksena on toteuttaa laajakaistahankkeita valokuitutekniikalla, ylläpitää ja operoida valokuituverkkoa omistaja kuntiensa alueella. PyhäNet Oy toimii aktiivisesti muiden verkkoyhtiöiden ja operaattoreiden kanssa, tarjoten yhdessä kumppaneidensa kanssa laadukkaita internetpalveluita. Lisää yrityksestä www.pyhanet.fi .

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme nyt yhtiöllemme energistä ja kehitysmyönteistä henkilöä
Toimitusjohtajaksi - Pyhäjärvi

Saat vastuullesi yhtiön kokonaisvaltaisen johtamisen ja kehittämisen. Yhdessä kolmen osaavan alaisesi kanssa ylläpidät ja kehität olemassa olevaa toimintaamme ja etsit aktiivisesti uusia kasvumahdollisuuksia. Yhteistyössä omistajien kanssa viet strategiaprosessimme loppuun ensi kevään aikana, jonka jälkeen toteutat päätettyä strategiaa.

Toimitusjohtajan roolissa vastaat yrityksemme taloudesta, myynnistä ja markkinoinnista, sekä projektien ja hankkeiden hallinnasta. Tehtävässä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot.


Odotamme, että sinulla on koulutus, joka tukee sinua tehtävässä onnistumisessa. Sinulla on oltava kyky tekniseen ajatteluun, mutta ei välttämättä teknistä koulutusta. Toivomme, että olet saanut kokemusta projektien johtamisesta aikaisemmalla työurallasi. Tehtävä on haastava ja siksi odotamme sinun olevan optimistinen persoona, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä. Kokemus julkisen sektorin toimijoiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työpisteesi sijaitsee Pyhäjärvellä ja tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asumista Pyhäjärvellä tai sen lähialueilla.

Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus siirtyä uralla eteenpäin uusiin haasteisiin, kehittämään Suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ethän jätä tilaisuutta käyttämättä!

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut ja nykyinen toimitusjohtajamme perehdyttää sinut tehtävääsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa yrityksemme tunteva Arespartnersin konsultti Kari Kuosmanen, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 20.8. ja ma 27.8. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 3.9.2018 mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi.  Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Mediat:
Oikotie.fi
Mol.fi
Arespartners.fi
 


____________________________________________________