Etusivu > Tiedotteet > Ajankohtaista
Ajankohtaista

Yhteisöohjelma

Pyhäjärven kaupunki lähtee kokoamaan yhteisöohjelmaa yhdessä järjestöjen kanssa. Yhteisöohjelmaan kootaan tavoitteita ja toimenpiteitä, joita kaupunki ja järjestöt voivat yhdessä toteuttaa. Yhteisöohjelma on työkalu, jolla voidaan arvioida järjestöjen roolia Pyhäjärvellä. Tavoitteena on kehittää kuntajärjestöyhteistyötä sekä järjestöjen keskinäistä yhteistyötä.

Yhteisöohjelman kokoamista varten tehdään kysely ja järjestetään työtapoja. Lisäksi yhteisöohjelmaa työstetään valtuustossa sekä vanhus-, vammais- ja kyläneuvostoissa. Kyselyyn voi jo vastata. Kyselystä esiin nousseiden asioiden pohjalta luodaan teemat syksyllä pidettäviin työpajoihin. Tavoitteena on että yhteisöohjelma valmistuu tämän vuoden loppuun mennessä.

Kyselylomake on liitteenä. Täytetyn kyselylomakkeen voi palauttaa kaupungintalolle tai sähköpostitse yhteisöasiamiehelle.
Vastausaika päättyy 22.6.2017. Kysely on tarkoitettu kaikille Pyhäjärviselle yhdistyksille ja Pyhäjärvellä toimiville yhdistyksille. Lisätietoja aiheesta antaa, yhteisöasiamies Eeva Vaskilampi, puh. 044 445 7608, s-posti eeva.vaskilampi(at)pyhajarvi.fi


 

Julkaistu 07.06.2017