Etusivu > Yhteispalvelupiste
Yhteispalvelupiste

YHTEISPALVELUPISTE PYHÄJÄRVI
Työ- ja elinkeinotoimisto
myös Etäpalvelu

Pyhäjärven kaupungintalolle on avattu 24.4.2014 sopimusperusteinen (vapaaehtoinen) yhteispalvelupiste, jossa on tarjolla kaupungin palvelujen (ja neuvonnan) lisäksi Työ- ja elinkeinotoimiston avustavaa asiakaspalvelua.

TE-toimisto on tehnyt luettelon niin sanotuista vakiopalveluista, joita yhteispalvelupisteestä saa. Yhteispalvelupisteessä hoidetaan lähinnä asioiden vireillepanoon ja neuvontaan liittyviä asiakaspalvelutehtäviä; päätökset tehdään aina TE-toimistossa. Pisteessä siis tehdään avustavaa asiakaspalvelua: mm. esitteiden ja lomakkeiden jakelua, alkuneuvontaa, hakemusten vastaanottoa ja opastusta sähköisten verkkopalveluiden käyttöön.

Yhteispalvelupisteestä löytyy internet-yhteydellä ja sähköisellä henkilökortin lukijalla varustettu asiakaspääte. Päätteen avulla on mahdollista etsiä tietoa esimerkiksi avoimista työpaikoista ja ilmoittautua työnhakijaksi.

Etäpalvelulla tarkoitetaan viranomaispalvelua videoneuvottelulaitteiden tai työasemien videoneuvotteluohjelmistojen välityksellä. Asiakas voi yhteispalvelupisteessä asioida toisella paikkakunnalla olevan TE-toimiston viranomaisen kanssa videoitse jos videoneuvotteluaika on etukäteen viranomaisen ja asiakkaan kesken sovittu.


Yhteispalvelupiste sijaitsee kaupungintalolla (heti pääoven jälkeen vasemmalla) ja se on avoinna (arkipäivisin) seuraavasti:
MA-KE & PE klo 09.00-11.00 sekä klo 12.00-15.00
ja TO          klo 08.00-15.30.

Yhteispalvelupisteen aukioloaikaa voidaan kaupunginhallituksen tekemän päätöksen mukaan tilapäisesti muuttaa vuosilomien, muiden poissaolojen, tietoteknisten syiden tai muiden pakottavien syiden johdosta.

Poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan kaupungin www-sivujen etusivulla kohdassa "Ajankohtaista".


Yhteystiedot:
Pyhäjärven yhteispalvelupiste
käyntiosoite:   Kaupungintalo, Ollintie 26, Pyhäsalmi
postiosoite:     Pyhäjärven kaupunki, PL 15, 86801 Pyhäsalmi
sähköposti:     etapalvelut@pyhajarvi.fi
puhelin:          (08) 769 7111               faksi: (08) 769 7100


Lisätietoa yhteispalvelusta:
www.yhteispalvelu.fi