Etusivu > Kaupungintalon aukioloajat
Kaupungintalon aukioloajat


KAUPUNGINTALON, PUHELINVAIHTEEN JA YHTEISPALVELUPISTEEN AUKIOLOAJAT


Kaupungintalolla oleva yhteispalvelupiste (neuvonta) ja kaupungin puhelinvaihde ovat avoinna (arkipäivisin) seuraavasti:

MA-KE & PE klo 09.00-11.00 sekä klo 12.00-15.00
ja TO          klo 08.00-15.30.

Yhteispalvelupisteen (ja puhelinvaihteen) aukioloaikaa voidaan kaupunginhallituksen tekemän päätöksen mukaan tilapäisesti muuttaa vuosilomien, muiden poissaolojen, tietoteknisten syiden tai muiden pakottavien syiden johdosta.

Poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan kaupungin www-sivujen etusivulla kohdassa "Ajankohtaista".


Kaupungintalon PÄÄOVI on avoinna muuta asiointia varten arkisin klo 08.00-15.30. Lisäksi YLÄ- / ITÄISEN PARKKIPAIKAN OVI on avoinna sosiaalitoimiston aukioloaikoina.

Muuna aikana asiakas / vieras voidaan hakea (pää)ovelta ennalta sovittuna aikana.


Kokoustilojen käytöstä kaupungintalon (pääoven) aukioloaikojen ulkopuolella on aina sovittava erikseen tilaa varattaessa.

Kaupungintalolla oleva ja ovat avoinna (arkipäivisin) seuraavasti:MA-KE & PE klo 09.00-11.00 sekä klo 12.00-15.00ja TO          klo 08.00-15.30.Yhteispalvelupisteen (ja puhelinvaihteen) aukioloaikaa voidaan kaupunginhallituksen tekemän päätöksen mukaan tilapäisesti muuttaa vuosilomien, muiden poissaolojen, tietoteknisten syiden tai muiden pakottavien syiden johdosta.. on avoinna muuta asiointia varten arkisin klo 08.00-15.30. Lisäksi YLÄ- / ITÄISEN PARKKIPAIKAN OVI on avoinna sosiaalitoimiston aukioloaikoina. Muuna aikana asiakas / vieras voidaan hakea (pää)ovelta ennalta sovittuna aikana.Kokoustilojen käytöstä kaupungintalon (pääoven) aukioloaikojen ulkopuolella on aina sovittava erikseen tilaa varattaessa.