Etusivu > Avoimia työpaikkoja
Avoimia työpaikkoja

Pyhäjärven kaupunki/sivistyslautakunta julistaa haettavaksi:

Vakinaista täyttämistä varten 1.10.2017 alkaen:
1.    Päiväkodin johtajan viran (Päiväkoti Hoijakka) 
Viran hoitoon kuuluu 50 % hallinto- ja esimiestehtäviä sekä 50 % lapsiryhmässä työskentelyä. Edellytämme hakijalta lastentarhanopettajan kelpoisuutta.
Hakemukset tulee toimittaa 31.8.2017 klo 15.00 mennessä s-posti: sivistys.kirjaamo@pyhajarvi.fi. 

Hakemuksiin tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työehtosopimuksena KVTES. Työnantajalla käytössä TVA:n mukainen palkkausjärjestelmä. 

Lisätiedot: Sivistysjohtaja Jukka Lehtosaari puh. 044 445 7636, s-posti: jukka.lehtosaari@pyhajarvi.fi   

Pyhäjärvi 8.7.2017                                   Sivistysjohtaja

**********************************************************************************************

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI HAKEE

VASTAAVAA PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄSUMU - suuntana muutos Euroopan sosiaalirahaston 1.3.2017 alkaneeseen ESR:n osarahoittamaan hankkeeseen.
Tehtävä on määräaikainen 29.02.2020 asti. Keskeisinä tehtävinä tulee olemaan yksilöllisen palvelukokonaisuuden kehittäminen heidän kanssaan, jotka ovat olleet pitkään työelämän ulkopuolella tai toiminta- ja työkyvyn rajoitteet vaikeuttavat elämää. Hankkeen avulla toiminta- ja työkykyä halutaan parantaa eri toimenpitein korostaen osallistuvan vahvuuksia ja valmiuksia. Osallisuus ja toimintaan osallistaminen on olennainen osa hanketta. Hankehenkilöstö toimii konkreettisesti hankkeeseen osallistuvan henkilön kanssa etsien hänen tarpeensa mukaiset palvelukokonaisuudet ja tukee osallistujaa oikeassa ja oikea-aikaisessa kuntoutuksen eri vaiheissa. Hanketta toteutetaan yhteiskehittämisen periaatteella Pyhäjärven kaupungin työllistämisen parissa työskentelevän henkilöstön ja Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen eri toimijoiden kanssa.    
Tehtävä sopii sinulle joka olet ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva, kehittämismyönteinen, omaat hyvät yhteistyötaidot, toimit sujuvasti verkostoissa, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti.

Vastaavalta projektityöntekijältä vaaditaan tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus.
Lisätietoa tehtävästä saat työllisyyskoordinaattorilta puh.0444457651


Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo tulee lähettää 27.8.2017 mennessä Pyhäjärven kaupunki /Raija Hirvanen PL 15, 86801 Pyhäsalmi tai sähköpostitse raija.hirvanen@pyhajarvi.fi