Olet täällä

Avoimet työpaikat

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI HAKEE HYVINVOINTI-SOTEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Pyhäjärvi on vireä 5.400 asukkaan maalaiskaupunki kolmen maakunnan rajalla Pohjois-Pohjanmaalla. Meidät tunnetaan tänään mm. Pyhäsalmen kaivoksesta, jonka alueelle on kehittymässä ainutlaatuisen maanalaiseen infrastruktuuriin ja osaamiseen pohjautuva yritysalue Pyhäjärven Callio, josta muodostuu koko Suomen maanalainen menestystekijä.  Pyhäjärven kaupunki tunnetaan myös mm. suositusta Täydenkuun Tanssit –festivaalista, sekä maisemaa hallitsevasta kauniista Pyhäjärvestä, joka on Pohjois-Pohjanmaan maakuntajärvi. Täällä Pyhäjärvellä arvostamme kehityshakuisia ja työhön tarttuvia tekijöitä.

Haemme Hyvinvointi-soten projektipäällikköä ajalle 1.1.-30.8.2018

Pyhäjärven kaupunki on tehnyt päätöksen irtaantua PPKY Selänteestä 1.1.2019 alkaen. Kaupunki aloittaa neuvottelut eri palveluntuottajien kanssa sote-palveluiden järjestämisestä. Nyt haettava hyvinvointi-soten projektipäällikkö osallistuu asiantuntijana neuvotteluiden valmisteluun ja toimeenpanoon. Tehtävään sisältyy mm. kilpailuttamisprosessien valmistelua ja kaupungin hyte-tavoitteiden ja valtakunnallisen sote-uudistuksen linjausten yhteensovittamista Pyhäjärven sote-palveluiden uuden järjestämisen kokonaisuudessa. Projektipäällikön tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen työn sisällön ja mahdollisuuden tuloksen tekemiseen modernin hyvinvointi-soten kehittämisessä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta sosiaali- ja terveysalan suunnittelutehtävistä. Arvostamme kunta-alan tuntemusta, soveltuvaa hankintaprosessien tuntemusta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja taloudellista ajattelukykyä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Työsuhteen jatkuminen 30.8.2018 jälkeen on mahdollista.

Kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset tarvittavine todistuksineen toimitetaan 15.11.2017 mennessä osoitteella pyhajarvi@pyhajarvi.fi tai osoitteella Pyhäjärven kaupunginhallitus, Olllintie 26, 86801 Pyhäjärvi.

 

Lisätiedot:

vt. kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemi p. 044 445 7701 henrik.kiviniemi@pyhajarvi.fi ja

hallintojohtaja Hannu Haapala, p. 044 445 7617 hannu.haapala@pyhajarvi.fi